fbpx
Ravintovalmennus

Nykyajan ruokaviidakossa voi olla hyvinkin hankalaa tehdä oikeita valintoja. Ravintovalmennuksessa perehdytään ruokavalioon ja siihen kuinka ravinto vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Ravinnon tehtävä on tarjota riittävästi rakennusaineita ja ravinteita keholle ja mielelle.

Valmennuksessa etsimme yhdessä juuri sinulle sopivan yksilöllisen oikean ruokavalion. Yksi valmennus tapaaminen voi myös olla ruokakaupassa käynti, jolloin katsotaan mitä kaikkea ruokakaupasta löytyy ja tutustutaan tuoteselosteisiin ja siihen mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota jo kaupassa ruokaostoksia tehdessä. Mitä valintoja kannattaa tehdä, mitä ottaa mukaan ja mitkä taas kannattaa jättää suosiolla ostamatta. Saat apua siihen kuinka päivität ravitsemuksesi terveellisempään ja tasapainoisempaan suuntaan.

Oikotietä onneen ei ole, joten juuri sinulle sopiva yksilöllinen ruokavalio löytyy vain yhdessä miettimällä ja kokeilemalla.

Jos haluaa muutosta, jotain on muutettava. Tehtäväni valmentajana on auttaa sinua tunnistamaan mitkä asiat kaipaavat korjausta ja tukea sinua niiden toteuttamisessa ja ylläpitämisessä. Tavoitteena on tehdä pysyviä ja kestäviä muutoksia ruokavalioosi.

Valmennus alkaa aina hyvinvointikartoituksella, jossa käydään yhdessä läpi nykyinen tilanteesi ja kartoitetaan mitkä ovat juuri sinun hyvinvointi- ja terveyshaasteesi.

Valmennus räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan ja suunnittelemme yhdessä tavan jolla muutos toteutetaan. Sopiiko sinulle hitaampi malli kohti tavoitetta vai oletko valmis tekemään kerralla suuremman muutoksen?

Ravintovalmennus sopii esimerkiksi seuraaviin elämäntilanteisiin:

  • Kun kaipaat vinkkejä terveelliseen ja tasapainoiseen ravitsemukseen
  • Kun olet hukassa ja hämilläsi ruokaviidakossa
  • Kärsit epämiellyttävistä vatsavaivoista tai turvotuksesta
  • Kamppailet vuodesta toiseen paino-ongelmien kanssa saamatta pysyviä tuloksia
  • Tai mikäli sinulla on mitä tahansa ravintoon ja ruokavalioon liittyviä haasteita, joihin tarvitset apua

Elämäntavoilla ja varsinkin ravinnolla voidaan ehkäistä monia sairauksia. Ravinnolla on suuri merkitys sairauksien hoidossa kuten esimerkiksi: kakkostyypin diabetes, allergiat, suolistosairaudet, reumataudit, sydän- ja verisuonisairaudet, verenpaine, erilaiset kiputilat ja useat muut vaivat.