fbpx
Fullsizeoutput 168

Miten valmistaudut alkavaan pöpökauteen?

Koulut ja päiväkodit starttaavat taas ensi viikolla, jee!  Miten sinä ja perheesi olette valmistautuneet pöpökauteen ja ehkä vähän stressaaviin aamuihin ja läksyjen teko puuhiin näin kesäloman jälkeen?

Meidän perheen luottotuotteet tauteja vastaan ovat mm. kuvassa olevat eteeriset öljyt ja käsidesi, joka muuten tuoksuu ihanasti joululle. Jokaisella on oma käsidesi mukana laukussa, jota voi sitten tarpeen tullen käyttää. Se on turvallinen lapsillekin eikä kuivata käsiä. Thieves-öljyä levitetään jalkapohjiin, selkärankaan ja niskaan päivittäin lisäksi se pöhisee päivittäin myös diffuuserissa. Thieves+ öljy on tarkoitettu sisäiseen käyttöön esim. teen/kahvin sekaan tai lusikalliseen hunajaa sekoitettuna. Käytän myös kasvikapseleissa oliiviöljyn kanssa.

StressAway on ihanan vaniljainen tuoksu helpottamaan stressaavaa tai hektistä tunnelmaa aamuisin tai milloin vain.

Thieves sekoituksen inspiraationa on ollut tarina neljästä Ranskassa eläneestä varkaasta, jotka suojasivat itseään tarttuvilta taudeilta neilikalla, rosmariinilla ja muilla aromaattisilla aineilla ryöstellessään ruttoon menehtyneitä. Tämä patentoitu sekoitus on yliopistollisesti testattu ja todettu tukevan tehokkaasti immuunijärjestelmää ja hyvää terveyttä.

Vahvistaa ja tukee immuniteettia sekä neutraloi ja puhdistaa ilmaa voimakkaista hajuista diffuuserilla käytettynä.

Thieves sisältää vaikutuksiltaan hyvin voimakkaita yrttejä ja kasveja, joista hieman lisää, jotta ymmärrät kuinka vahvasta ja vaikuttavasta öljystä on kyse! Tässä lyhyesti vain muutama kasvien vaikutuksia.

Mausteneilikka (kasvi)
Erittäin vahva antioksidantti ja immuunipuolustuksen vahvistaja. Irrottaa limaa, lievittää kuumetta, yskää ja poskiontelontulehduksia. Neilikan sisältämä vaikuttava aine eugenoli, on antiseptinen ja torjuu monia bakteereja, viruksia ja sieniä. Mausteneilikan ORAC-arvo on 290 283 ja öljyn huikeat 1 078 700!! Vertailuksi superruoka mustikka, jonka ORAC-arvo on noin 4000-6000 ja superruoka pakuri: ORAC-arvo noin 50 000. Makea, mausteinen tuoksu virkistää aisteja ja elvyttää kehoa.

Kaneli (kasvi)
Vahva antioksidantti. Tulehdusta estävä, lievittää lihas- ja nivelkipuja. Antibakteerinen ja antifungaalinen. Lämmin, mausteinen aromi.

Rosmariini (kasvi)
Lievittää kipuja, hillitsee tulehduksia, irrottaa limaa, parantaa verenkiertoa, antibakteerinen, vahva antioksidantti. Raikas, yrttimäinen, makea ja hieman lääkkeenomainen tuoksu. Energisoivana öljynä se voi auttaa lisäämään tarkkaavaisuutta, kun olo tuntuu väsyneeltä.

Lemon (Sitruuna)
Sitruksien yksi vaikuttavimmista ainesosista on limoneeni: antibakteerinen ja antimikrobinen, tulehduksia, kipuja ja allergioita torjuva, limaa irrottava, kouristuksia poistava, rauhoittava. Pirteä ja iloinen tuoksu.

Eucalyptus Radiata
Viilentävä, virkistävä ja energisoiva öljy.  Avaa hengitysteitä ja helpottaa tukkoisuutta.

 

Vau, miten vahvoista ja elimistön toimintoja tukevista kasveista on kyse. Kasveissa on valtava voima ja mikä voima onkaan laadukkaissa eteerisissä öljyissä! Tässä omista keinoistani vain pieni, mutta hyvin merkittävä osa. Mitkä ovat sinun keinosi pöpöjä ja mahdollisia stressaavia aamuja vastaan?

 

Peace and love, Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.