Hinnasto

Ensitapaaminen 70 € / 60-90 min.

Henkilökohtainen hyvinvointikartoitus, jossa käydään yhdessä läpi nykyinen tilanteesi ja kartoitetaan mitkä ovat juuri sinun hyvinvointi- ja terveyshaasteesi.  Hyvinvointikartoituksessa saat paljon tietoa omasta tilanteestasi ja saatat huomata hyvinvointisi esteenä olevia asioita, joihin et aikaisemmin ole kiinnittänyt huomiota. Jatkokäynnit räätälöidään yhdessä sinun tarpeidesi mukaan. Ensimmäinen käynti ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Hyvinvointikartoitus onnistuu myös puhelimen tai Skype-puhelun välityksellä.

3 kuukauden valmennuspaketti 456 €

Sisältää kuusi tapaamista noin kahden viikon välein. Teemme tavoitteet kolmelle kuukaudelle ja etenemme yksilölliseen tahtiin. Jokaisella kerralla käymme läpi eri osa-alueita tarpeen mukaan. Saat mukaasi vinkkejä ja työkaluja oman hyvinvointisi tukemiseen, jotta voisit hyvin vuoden jokaisena päivänä.

Yksittäinen jatkokäynti 80 € / 60 min.

Voit halutessasi valita myös yksittäisiä valmennuskertoja.  Yksittäiset käynnit soveltuvat pienempien tavoitteiden saavuttamiseen ja tarkasteluun, esimerkiksi ruokapäiväkirjan analysointiin.
Suosittelen kuitenkin valitsemaan pidemmän valmennusjakson, jotta työskentely on tavoitteellisempaa ja saavutat pysyviä tuloksia.

Lisätiedot / hinnasto:

Tapaamiset kestävät 60 minuuttia, ellei toisin sovita. Matka ei ole este, sillä voimme toteuttaa valmennukset myös puhelimitse tai Skypen välityksellä. Kaikki esitetyt hinnat sis. alv 24 %. Varaa aikasi puhelimitse tai täyttämällä tietosi yhteydenottolomakkeelle, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Yritysluennot, workshopit ja ryhmätapaamiset, hinta sopimuksen mukaan.

Hinnat voimassa 1.1.2017 alkaen, pidätämme oikeudet muutoksiin.