fbpx
Hinnasto

Ensitapaaminen 70 € / 60-90 min.

Henkilökohtainen hyvinvointikartoitus, jossa käydään yhdessä läpi nykyinen tilanteesi ja kartoitetaan mitkä ovat juuri sinun hyvinvointi- ja terveyshaasteesi.  Hyvinvointikartoituksessa saat paljon tietoa omasta tilanteestasi ja saatat huomata hyvinvointisi esteenä olevia asioita, joihin et aikaisemmin ole kiinnittänyt huomiota. Jatkokäynnit räätälöidään yhdessä sinun tarpeidesi mukaan. Ensimmäinen käynti ei sido eikä velvoita sinua mihinkään.

Hyvinvointikartoitus onnistuu myös puhelimen tai Skype-puhelun välityksellä.

3 kuukauden valmennuspaketti 456 €

Sisältää kuusi tapaamista noin kahden viikon välein. Teemme tavoitteet kolmelle kuukaudelle ja etenemme yksilölliseen tahtiin. Jokaisella kerralla käymme läpi eri osa-alueita tarpeen mukaan. Saat mukaasi vinkkejä ja työkaluja oman hyvinvointisi tukemiseen, jotta voisit hyvin vuoden jokaisena päivänä.

Yksittäinen jatkokäynti 80 € / 60 min.

Voit halutessasi valita myös yksittäisiä valmennuskertoja.  Yksittäiset käynnit soveltuvat pienempien tavoitteiden saavuttamiseen ja tarkasteluun, esimerkiksi ruokapäiväkirjan analysointiin.
Suosittelen kuitenkin valitsemaan pidemmän valmennusjakson, jotta työskentely on tavoitteellisempaa ja saavutat pysyviä tuloksia.

Raindrop-aromahoito

60 min                                 80 €

Hoito kestää 60 minuuttia, mutta aikaa on hyvä varata noin 90 min.

Lisätiedot / hinnasto:

Valmennus tapaamiset kestävät 60 minuuttia, ellei toisin sovita. Matka ei ole este, sillä voimme toteuttaa valmennukset myös puhelimitse tai Skypen välityksellä. Kaikki esitetyt hinnat sis. alv 24 %. Varaa aikasi puhelimitse tai täyttämällä tietosi yhteydenottolomakkeelle, otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. HUOMIOITHAN, että valmennusten ja hoitojen aikana en voi vastata puhelimeen enkä viesteihin.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista valmennus ja hoito ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

Yritysluennot, workshopit ja ryhmätapaamiset, hinta sopimuksen mukaan.

Hinnat voimassa 1.1.2017 alkaen, pidätämme oikeudet muutoksiin.